Lifturi hidraulice  

Lifturile hidraulice de ridicare sunt echipamente la care funcția de ridicare este realizată prin intermediul principiului foarfecii articulate și acționate prin intermediul unui cilindru hidraulic.
Mesele hidraulice de ridicare produse de SKBS pot fi executate în construcție standard sau conform cerințelor clienților.

Lifturile hidraulice de ridicat SKBS sunt proiectate, executate și testate respectand cerintele EN 1570 referitoare la siguranță în exploatare.
Mesele hidraulice de ridicare pot fi proiectate și fabricate având o serie de accesorii opționale, printre care:

  • Rampe de acces;

  • Rampe basculante;

  • Opritoare;

  • Balustrade etc

Cere Oferta

lifturi hidraulice skbs romania

Despre gama de lifturi hidraulice   

SKBS este o firma specializata in a oferi solutii customizate de intralogistica complet integrate cand vine vorba de incarcare si descarcare a diverselor marfuri prin echipamente precum conveioare si lifturi hidraulice de tip foarfeca. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, know-how care se pliaza pe orice tip de proiect si cerinta.

SKBS Romania produce, instaleaza mase hidraulice de calitate ridicata si accesorii aferente pentru orice tip de hala si spatiu de depozitare.

Vrem sa oferim cele mai bune produse si servicii clientiilor nostri, iar de aceea producem si oferi lifturi hidraulice de tip foarfeca de calitate superioara, cu garantie extinsa. Ne gandim la nevoile clientilor nostri si de aceea oferim un pret convenabil la gama de mese hidraulice fara sa facem rabat de la calitate produselor noastre.

Toate produsele din gama de lifturi/mese sunt realizate si proiectate la nivelul normelor europene. Pentru a face fata la toate cererile de proiecte, ne modernizam continuu gama de utilaje de productie, ne instruim constant echipa de muncitori – astfel vom oferi cele mai bune lifturi si mese hidraulice de pe piata.

Pe langa producerea si distributia de produse hidraulice, oferim servicii tehnice si post-vanzare de calitate ridicata pentru ca fiecare client in parte sa fie sigur ca a ales solutia potrivita pentru el.

Gama de mese hidraulice produse si distribuite de catre echipa SKBS Romania ajuta la transportarea verticala a marfurilor daca nu este o rampa de incarcare disponibila in depozit. Putem sa producem si sa oferim diverse lifturi hidraulice confort cerintelor dumneavoastra cu o capacitate mare de ridicare care se afla in intervalul 5.000kg si 10.000kg.

Montajul se poate realiza la nivelul solului, dar si sub forma ingropata atat in interiorul cladirii cat si in exterior. Cateva avantaje ale acestor produse hidraulice sunt faptul ca marfa se poate transforma usor, ele ocupand mai putin spatiu, se pot incarca diverse palete grele.

Cand dorim sa manipulam incarcaturi mari ca volum si grele ca greutate intr-un mediu mai dinamic ca si standarde, trebuie sa tinem cont de siguranta lor. Standardele de siguranta pot sa fie atinse cu ajutorul unor mese/lifturi hidraulice. Echipa SKBS dezvolta si comercializeaza o gama variata de astfel de echipamente profesionale pentru ca orice depozit sa fie bine echipat si pentru ca oamenii care manipuleaza marfa sa poata sa execute acest proces cat mai eficient.

Din nevoia de a oferi cele mai bune echipamente cu un raport de calitate/pret cat mai bun, iti venim in ajutorul tau cu gama de lifturi hidraulice profesionale. Puteti sa adaugati o gama variata de accesorii pentru a creste eficienta si functionalitatea.

Avand si un cadru autonom pentru constructia bratelor exterioare si interioare – mesele hidraulice vor avea un plus de stabilitate si precizie. Contactati un specialist SKBS pentru a afla mai multe informatii despre gama de lituri hidraulice.

Gama noastra de produse hidraulice pentru marfa este esentiala pentru o mai buna functionalitate a unui depozit, fabrici sau magazin de mari dimensiuni. Aceste lifturi cu putere hidraulica pot sa asigure un transport a marfii depozitate la inaltimi mai mari.

Descopera si gama de conveioare profesionale si gama de rampe de egalizare SKBS.

skbs sisteme lifturi hidraulice
about1 - lifturi hidraulice, conveioare

    [recaptcha]