Despre SKB Systems

SKBS proiectează și implementează sisteme complexe de transport intralogistic. Dezvoltăm proiecte personalizate, complete, inclusiv servicii post-implementare, pentru diverse domenii: pharma, auto, retail, industria alimentară, logistică.

Dacă ai în plan să implementezi un sistem complex de transport intralogistic, noi suntem aici să te ajutăm să duci treaba la bun sfârșit. Indiferent în ce industrie activezi, echipa noastră de specialiști este pregătită să îți furnizeze soluții integrate.

Cere Ofertă


Fii mai efficient cu soluții intralogistice de top

Soluțiile fiabile de intralogistică nu sunt disponibile la orice furnizor de echipamente. Totodată, acesta este unul dintre cele mai importante procese în cadul unei companii de producție. Niciun business nu își permite să neglijeze sau să facă compromisuri în ceea ce privește optimizarea su automatizarea propriilor procese de transport intern.


Înființată în 2016, compania SKB Prod SYSTEMS S.R.L. reunește un grup de specialiști în domeniul ingineriei, dedicați acestei pasiuni și determinați în a-și demonstra flexibilitatea și competența într-un domeniu actual și complex: intralogistitica industrială și serviciile conexe.

Întregul mod de abordare a proiectelor are în centru înțelegerea cerințelor clientului și conceptul de parteneriat client – furnizor în rezolvarea provocărilor. Înțelegem pe deplin importanța unui produs care să satisfacă cerințele de fiabilitate și siguranță în exploatare, livrat în termene strânse și realizat cu costuri corecte. Acționam ca atare în sprijinul clienților nostri.


Descoperă soluțiile SKBS