Rampe de egalizare

Platforme pentru greutăți mari

 • Durată lungă de viață
 • Încărcare de până la 10 până la
 • Format standard: 2000 x 4000 mm
 • 2 cilindri hidraulici de ridicare
 • 1 cilindru hidraulic pentru bază
 • Poziția max. de ridicare: +620 mm
 • Poziție minimă de deplasare: -310 mm
 • Dimensiunile carierei: 593 x 2191 x 2136 mm

Cerințe de siguranță

 • Cerințele de siguranță DIN-EN 1570
 • Siguranță STOP
 • Supape de siguranță ale cilindrilor
 • Aripi laterale de siguranță
 • Comandă ușoară de operare a butoanelor
 • Viteza de 1 minut de la nivelul solului până la poziția maximă

Cere Ofertă

Despre gama de rampe de egalizare

Echipa SKBS Romania produce si distribuie o gama variata de rampe de egalizare care sunt concepute special pentru un flux de incarcare si descarcare cat mai sigur si rapid, situate intre marginea halei si podeaua camionului. Pentru ca ne dorim sa oferim cele mai bune produse si solutii complete pentru clientii nostri, investim in mod continuu in tehnologii de top pentru productie, dar si in instruirea si calificarea personalului nostru, pentru ca la final sa livram clientilor nostri produse de calitate superioara.

Pentru o mai buna precizie in executie si pentru un randament mare, tot proceseul de productie este automatizat in mare parte. Astfel rezultatul va fi unul de calitate ridicata pentru clientii care au nevoie de solutii personalizate.

Principalul rol a rampelor de egalizare este acela de a face procesul de descarcare si incarcare a marfii cat mai usor si rapid. In acest sens, se pot executa manevere dintr-o miscare singulara, fara sa mai fie nevoie de a descarca marfa din camion si mutarea ei la locul de depozitare. Prin acest proces de egalizare de nivel oferit de rampele SKBS se poate realiza un proces usor de manipulare a marfii direct in sau din camion cu motostivuitorul.

Rampele de egalizare SKBS permit sa tranportati greutati mari de pana la 5 tone. Ele sunt realizate in concordanta cu normele europene in vigoare avand si sisteme speciale de protectie ridicata pentru evitarea accidentarilor.

 Avantajele rampelor de egalizare SKBS:

– transportul marfii este posibil in conditii de siguranta

– sunt extrem de usor de operat

– au structura metalica rezistenta la torsionari

– chiar daca sunt utilizate intens si pe perioada lunga ele sunt rezistente in timp

– marfa se poate muta foarte rapid chiar daca este foarte grea

– normele de siguranta sunt indeplinite

– au costuri de mentenanta reduse

Gama noastra de rampe de egalizare vor ajuta la incarcarea si descarcarea mai usoara a camioanelor si este una diversificata pentru ca dumneavoastra sa puteti alege fie rampe fixe sau manuale. Pe suprafata rampei SKBS puteti vedea profile sudate si acoperite cu tabla anti-alunecare pentru un plus de siguranta pentru persoanele care manipuleaza aceste echipamente. Ele sunt formate din structuri metalice solide si au capacitate de sustinere de maxim 12 tone.

Scopul unei rampe de egalizare este de a egala diferentele de nivel dintre spatiul de incarcare a depozitului si podeaua camionului din care se incarca sau descarca marfa. Pe acestea se pot utiliza atat transpaletul, carucioare de marfa dar si motostivuitoare si alte mijloace de transport marfa ambalata sau pe paleti.

Puteti alege dintr-o gama variata de rampe de egalizare diverse dupa anumite criterii precum:

Construim si comercializam rampe de muchie care sunt utilizate in diverse industrii pentru a usura cat mai mult accesul la incarcarea si descarcarea marfii din camion in timpul procesului de manipulare. Ele sunt o solutie ideala dar si eficienta care nu are nevoie de intretinere pentru acele situatii speciale cand incarcarcarea se face la inaltimea podelei. Ele sunt construite intr-o singura piesa de obicei din aluminium.

Putem sa producem si rampe de egalizare incastrate care sunt create pentru flux de mutare de marfa mai mare. Ele se pot realiza cu placa basculanta sau telescopica.

WhatsApp chat